Back to All Events

Feministiskt Initiativ Hässelby-Vällingby - lokalgruppsträff

  • Vällingby Folkets hus i Vällingby centrum Albert Aronsons torg 5 Stockholm Sweden (map)

Efter en intensiv valrörelse är det nu dags att dra igång aktiviteten i Hässelby-Vällingby igen. Under kampanjandet mötte vi många som var intresserade av att på ett eller annat sätt engagera sig lokalt i Fi, så därför bjuder vi in till ett öppet möte. Alla som är intresserad är alltså välkomna, oavsett om ni är partimedlemmar eller inte.

Vi aktivister i lokalgruppen kan berätta om hur det är för oss att vara aktiva, hur ni kan engagera er och vad vi planerar framöver. Alla kan engagera sig så mycket eller lite de vill, så förhoppningsvis finns det något för alla som vill vara med.

Tid: 2 oktober kl 18-20.

Plats: Vällingby Folkets hus i Vällingby centrum, Albert Aronsons torg 5 (gå uppför trappan till vänster om biografen Fontänen, dörren direkt till vänster ovanför trappan).

Earlier Event: August 19
Medlemsmöte 11-16
Later Event: October 3
Ny temagrupp: Utbildningsgruppen